Ne Yenir Ne İçilir? 10 Soru 10 Cevap

N e Y e n i r N e İ ç i l i r ? 1 0 S o r u 1 0 C e v a p

Facebook
Twitter
LinkedIn

Soru 1: Lakerda ve kırmızı soğanlı Marusa Parhu tapasımızın yanında ne içilir?

Cevap: Bir kadeh beyaz Sauvignon Blanc.

WAYANA Şarap Menüsünde dört üreticinin Sauvignon Blanc şarabını sunuyoruz, seçim sizin!

 

Soru 2: Prosciutto, armut sos ve rokalı Sahuzu tapasımızın yanında ne içilir?

Cevap: Bir kadeh kırmızı Sangiovese.

WAYANA Şarap Menüsünde üç üreticinin Sangiovese şarabını sunuyoruz, seçim sizin!

 

Soru 3: Taza mozzarella ve domates dilimli Kapreçe tapasımızın yanında ne içilir?

Cevap: Bir kadeh beyaz Chardonnay.

WAYANA Şarap Menüsünde altı üreticinin Chardonnay şarabını sunuyoruz, seçim sizin!

 

Soru 4: Dana etini ezerek hazırladığımız Tuzu tapasımızın yanında ne içilir?

Cevap: Bir kadeh kırmızı Öküzgözü.

WAYANA Şarap Menüsünde dokuz üreticinin Öküzgözü şarabını sunuyoruz, seçim sizin!

 

Soru 5: Marine dana eti, Parmigiano Reggiano ev rokalı Karpaçyo tapasımızla ne içilir?

Cevap: Bir kadeh kırmızı Pinot Noir.

WAYANA Şarap Menüsünde üç üreticinin Pinot Noir şarabını sunuyoruz, seçim sizin!

 

Soru 6: Vegan sevenler için hazırladığımız Kabak Carpaccio yanında ne içilir?

Cevap: Bir kadeh beyaz Narince.

WAYANA Şarap Menüsünde beş üreticinin Narince şarabını sunuyoruz, seçim sizin!

 

Soru 7: Niğde Gök Peyniri ve ballı soğan soslu Nepis tapasımızın yanında ne içilir?

Cevap: Bir kadeh Cabernet Sauvignon.

WAYANA Şarap Menüsünde otuzdan çok Cabernet Sauvignon şarabı sunuyoruz, seçim sizin!

 

Soru 8: Çerkez tavuklu Mussen tapasımızın yanında ne içilir?

Cevap: 1 kadeh roze Pinot Noir.

WAYANA Şarap Menüsünde üç üreticinin Pinot Noir roze şarabını sunuyoruz, seçim sizin!

 

Soru 9: Enginar çanağında levrek yanında ne içilir?

Cevap: 1 kadeh beyaz Emir.

WAYANA Şarap Menüsünde dört üreticinin Emir şarabını sunuyoruz, seçim sizin!

 

Soru 10: Bresaola, kurutulmuş domates ve Parmigiano Reggiano peynirli Brazola tapasımızla ne içilir?

Cevap: 1 kadeh kırmızı Kalecik Karası.

WAYANA Şarap Menüsünde dokuz üreticinin Kalecik Karası şarabını sunuyoruz, seçim sizin!

Katerina Monroe
Katerina Monroe

@katerinam •  More Posts by Katerina

Congratulations on the award, it's well deserved! You guys definitely know what you're doing. Looking forward to my next visit to the winery!